Clustre

Skulder ved skulder. Et stærkt fællesskab

Butikker i clustre er en ny ting i danske shoppingcentre. Butikkerne arrangeres i områder efter branche og udgør et helt nyt grundskelet for moderne shopping.

Grundprincip

En eller flere markante ankerlejere tegner indholdet af hvert af de seks clustre. De er institutioner i dansk detailhandel og er foretrukne destinationer for vores gæster. Omkring ankerlejerne placeres toneangivende butikker, som med deres store erfaring lægger det brede fundament. Endelig suppleres butiksmikset med nye og upcoming koncepter.

Seks store områder

I Viva Odense skaber vi seks stærke, strømlinede områder, der tilgodeser den moderne forbrugers ønsker og forstærker den kommercielle attraktion gennem en tydelig og overbevisende synliggørelse af udvalg.

 

mere end 40 førende fashionistas byder velkommen i regionens nye walk-in-closet

Viva Fashion, en hyldest til det personlige udtryk. Med markante ankerlejere, premiere på Powder Room - et helt nyt univers kun for kvinder - og masser af stærke mode- og accessorieskoncepter.

Landets stærke boligfreaks Har indrettet sig i odenses nye living room

Med Viva Living har vi samlet det hele på et sted, dør om dør. Fra den store sofa til den håndplukkede værtindegave byder Viva Living på et overbevisende udvalg, når dagligdagen skal designes.

Det bedste hold er på banen i odenses nye sportsarena

Den intense livsstil i sin mest koncentrerede form. Sådan er sporten kort. Street wear, urban lifestyle og de kendte discipliner overlapper hinanden og gør Viva Sport til et effektivt trækplaster.

branchens sejeste gadgeteers fyrer op under odenses nye digitale verden

Viva Media favner hele det digitale liv. et slaraffenland for electronicas, underholdningsfreaks og alle, der holder af godt gear. Alt fra tv og pc til film, spil og musik.

detailhandlens største legebørn sætter gang i odenses nye Playground

Legetøj, børnetøj. Spil og spænding. Tryghed, overskuelighed og inspiration i børnehøjde. Med Viva Kids har børnene fået sit helt eget område med stærke koncepter og plads til begejstring.

smagseksperterne sætter kvalitet på menuen i odenses nye daglivaremekka

Ingen urban shopping uden urban food. Fast food, slow food, takeaway og et stort udbud af dagligvarer folder sig ud med smag i Danmarks største citycenter. Viva Food gør både indkøb og pauser til en delikatesse.