Udlejningen er i fuld gang

VIVA Odenses optimale beliggenhed gør centret tiltrækkende for rigtig mange detailhandlere. Det mærkes allerede på interessen for lejemål.

Med sin placering på den gamle slagterigrund ved banegården ligger VIVA Odense som en klar udvidelse af city med en optimal tilgængelighed for alle trafikanter. Banegården er blot et stenkast væk, og gående gæster kan vælge næsten hvilken vej de vil fra Slotsgade … så lander de i VIVA Odense.

Dette er for mange danske og internationale detailhandlere en optimal beliggenhed. Og det mærkes allerede på interessen for at leje sig ind i det, der vil blive Danmarks største citycenter.

Målet for udlejningen er at få skabt et butiksmiks, der gør centret interessant for en bred skare af kunder. Butikkerne placeres tematisk i clustre med fashion og media som de største. Og planen er, at centrets to største udvalgsvarebutikker skal findes inden for netop disse to sortimentsområder.

Markedet for VIVA Odense er også en faktor, der påkalder sig interesse. Sjældent har et markedsområde været mere naturligt: Alle veje fører til Odense, når man taler om Fyn. En stor region med 500.000 indbyggere, hvoraf hele 190.000 bor i Odense. Og studiemiljøet byder blandt andet på godt 13.000 unge på campus, som er med til at gøre byens puls både ung og dynamisk.

Når centeret er indkørt forventes et årlig besøgstal på 6 millioner kunder og en omsætning på 1.250 milliarder kroner inklusive moms. Det svarer til 4,9 procent af markedsområdets forbrug.

Endnu mere liv i VIVA

Posted den 27. March 2013

Der har længe været mangel på ungdomsboliger i Odense city, men når VIVA åbner, vil 118 unge kunne flytte ind i lejligheder, der er placeret oven på VIVA i højhuset. Ungdomsboligerne laves i samarbejde med boligforeningen OAB, der allerede driver … Continue reading

Grand Opening 2017

Posted den 22. February 2013

Steen & Strøm oplever, at detailhandlen i deres etableringsstrategier bruger mere tid i beslutningsprocesserne end tidligere. I denne proces er der oplevet et ekstremt højt engagement fra lejere, som påvirker hele husets udformning og også tidsplanen for projektering osv.  Vi … Continue reading

Spændende ankerlejere

Posted den 16. January 2013

I nogle af clustrene er de store ankerbutikker allerede på plads. Og ift. resten er der seriøse dialoger i gang. Desuden er vi i Steen & Strøm kommet langt i kontrakt-forhandlingerne med flere af de mellemstore lejere og inden for … Continue reading

VIVA vinder respekt i branchen

Posted den 5. January 2013

Viva er nu så langt fremme udlejningsmæssigt, at mange lejere har tilkendegivet deres tydelige interesse og flere har underskrevet lejekontrakter. Gennem kontakt med markedet har vi i Steen & Strøm fået vished om, at det produkt, vi har udviklet, vil … Continue reading